Takaisin etusivulle  

Patentit
Hyödyllisyysmallit
Tavaramerkit
Mallit
Domain-nimet
Juridinen palvelu
On-Line tutkimukset
Kaavakkeet
Toimisto
Yhteystiedot
Ajankohtaista
Extranet
PaleiPosti
Etusivu


Tervetuloa patenttitoimisto Leitzinger Oy:n sivustolle.

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) myöntää Suomessa patentit, hyödyllisyysmallit, mallisuojat ja tavaramerkit ja muissa maissa on vastaavat viranomaiset näiden oikeuksien myöntämiseen.
Yksityisenä patenttitoimistona toimimme hakijan edustajana näitä oikeuksia myöntäviin viranomaisiin päin huolehtien mm. siitä, että hakija saa tarpeisiinsa nähden oikein mitoitetun suojan. Palvelumme kattavat kaikki teollisoikeuksien alaan kuuluvat suojamuodot sekä Suomessa että kaikkialla maailmassa. Asiantuntevat asiamiehemme suorittavat hakemusten laadintaa ja hoitavat tarvittavan asioinnin virastoihin päin. Ulkomaisiin virastoihin päin asioitaessa on normaalisti käytettävä paikallisia asiamiehiä, mutta esim. Euroopan patenttivirastoon asioinnissa voimme käyttää omia rekisteröityjä eurooppapatenttiasiamiehiämme. Samoin yhteisötavaramerkkejä ja yhteisömalleja koskevissa asioissa voimme käyttää Euroopan yhteismarkkinoiden harmonisointivirastoon (OHIM) asioitaessa sinne rekisteröityjä omia asiamiehiämme. Myös kansainväliseen virastoon (WIPO) asioitaessa voimme käyttää omia asiamiehiämme.

Patenttitoimisto Leitzinger Oy:n perusti Edward Leitzinger vuonna 1935. Edward Leitzinger myötävaikutti aikanaan aktiivisesti keksintötoimintaan Suomessa mm. lehdistön ja radio-ohjelmien kautta.

Toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa Helsingin High Tech Centerissä, Tammasaarenkatu 1:ssä.
Meillä on myös sivutoimipiste Riihimäellä osoitteessa Eteläinen asemakatu 2a.

Toimistomme palveluksessa on tällä hetkellä yhteensä 25 henkilöä, joista seitsemän toimii patenttiasiamiestehtävissä vastaten patentti-, hyödyllisyysmalli- ja mallisuoja-asioista. Meiltä löytyy osaamista monilta eri aloilta mm. koneenrakennuksen, koneautomaation, sähkötekniikan, elektroniikan, kemian ja biologian alueilta.  Kaksi patenttiasiamiehistämme on rekisteröity Euroopan patenttivirastoon (EPO) eurooppapatenttiasiamiehiksi ja lisäksi OHIMiin Euroopan yhteisön mallioikeusasiamiehiksi.

Kolme henkilöä työskentelee tavaramerkkiasiamiestehtävissä, joista kaksi hoitaa myös juridisia toimeksiantoja. Kaikki kolme tavaramerkkiasiamiestämme on lisäksi rekisteröity OHIMiin Euroopan yhteisön tavaramerkki- ja mallioikeusasiamiehiksi.

Henkilökuntamme hyödyntää työssään toimistossamme pitkälle kehitettyjä ATK-ohjelmia, jotka on räätälöity nimenomaan patentti- ja tavaramerkkialan tarpeisiin ja asiakkaillemme ja yrityksellemme sopiviksi.

Keksintöihin perustuva tekninen kehitys on kiteytetty yhtiömme logossa, jossa teknisiä ratkaisuja kuvastava hammaspyörä on yhdistetty luovuutta edustavaan Aladdinin taikalamppuun.

 

 

HELSINKI

High Tech Center
NINA-talo
Tammasaarenkatu 1
00180 Helsinki

Sähköposti: palei (@) leitzinger.fi
Puhelin: (09) 685 99 20
Faksi: (09) 685 99 210

 

RIIHIMÄKI

Riihimäen matkakeskus
Eteläinen asemakatu 2a
11130 Riihimäki

Puhelin: 040-533 9833

 

Sivuston toteutus © Whitestone Oy 2004.   
Suomeksi In English